busverplaatsingen

Supportersclub Ratten van Harelbeke (RvH) organiseert op regelmatige basis busverplaatsingen voor de uitwedstrijden van KRC harelbeke, en probeer dit steeds te doen aan democratische prijzen. Zo kunnen alle supporers genieten van een veilige rit en een leuke pot voetbal op verplaatsing, met eventueel voor-tijdens-na de wedstrijd enkele drankjes. 

Via deze pagina vind je steeds alle informatie terug over de geplande verplaatsingen.

 Volgende busverplaating:

buspng8615.png

 - 

Datum: 
Vertrek: 
prijs: 

Inschrijven vooraf is verplicht! 

Belangrijke info:

Betaling:
Betalingen voor de bus gebeuren steeds op voorhand op rekeningnummer BE89 7360 3134 2885 (met vermelding naam + aantal plaatsen). Wij maken ook gebruik van de smartphone-app PAYCONIQ, waarmee je makkelijk en veilig met jouw smartphone kan betalen (in de app zoeken naar Ratten van Harelbeke).

Consumpties:
Op de bus worden er consumptiekaarten verkocht van €5 / €10. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een vlottere bediening dan wanneer er steeds cash betaald wordt. Indien jouw consumptiekaart niet volledig opgebruikt is na de busrit, kan u deze uiteraard hergebruiken bij een volgende verplaatsing. 

Afzeggingen:
Indien u plaats(en) reserveert, wordt er natuurlijk verwacht dat u effectief meegaat. Hou er rekening mee dat er personen zullen geweigerd worden indien alle plaatsen volzet zijn. Indien u door een bepaalde reden niet kan deelnemen aan de busverplaatsing, gelieve dit dan ook tijdig aan ons te laten weten, zodat uw plaats(en) kunnen worden toegewezen aan personen die eventueel wel nog meewillen.