Medisch beleid KRC HARELBEKE

Medische cel

Omdat we bij KRC Harelbeke enorm belang hechten aan de gezondheid van onze spelers, beschikken wij over een volledige medische cel. 

Bekijk hieronder een volledig overzicht van onze medische cel


Blessure of ongeval?

De terugbetaling van de medische onkosten door de Voetbalbond gebeurt alleen via de officiële weg. Kosten van de dienst 100 worden ook vergoed door de verzekering van de Voetbalbond. De aangifte van een ongeval is van toepassing voor - wedstrijdongevallen en ongevallen tijdens de training

Hoe een blessure/ongeval aangeven?

Om een ongeval/blessure aan te geven moet u steeds de daartoe bestemde ongevallenformulieren invullen ("Aangifte van ongeval" van het KBVB-Federaal solidariteitsfonds), op de voorkant een mutualiteitsklever aanbrengen en de achterzijde door de behandelende dokter laten invullen en ondertekenen. Dit formulier binnen de 7 dagen bezorgen aan Frederique Mahieu. (Elk ongeval moet binnen de 10 dagen aangegeven zijn bij de KBVB)

Opmerking: Lege formulieren liggen in het bakje op het secretariaat, of zijn te downloaden via de website.


Kine

Wanneer een kinesist nodig is, bij voorkeur de door de club aangeduide kinesist Olivier Delie oproepen. Terugbetaling van kinesitherapie vanwege de Voetbalbond gebeurt slechts na uitdrukkelijke goedkeuring van het dossier door deze laatste. Vandaar moet worden gewacht op officiële goedkeuring van het dossier alvorens tot kinesitherapie over te gaan. Dit geldt eveneens voor eventuele verlenging van therapie.

Ontdek hier het volledige medisch beleid van KRC Harelbeke