Nieuws

GEEN WOORDEN MAAR DADEN

2017-05-09

l.jpg

Eigen opgeleide jongeren een kans geven in het eerste elftal, dat is één van doelstellingen die KRC Harelbeke heeft voor zijn eerste elftal. Uit cijfers, bijgehouden door wedstrijdscout Patrick Depraetere, blijkt dat de Ratjes het op dat vlak ook dit jaar erg goed gedaan hebben. Als het om speelminuten gaat van U21-spelers,staat KRC op de vierde plek. Niet minder dan 12 voetballers uit die categorie hebben het voorbije seizoen speelgelegenheid gekregen. Jeroen Vlieghe haalde meer dan 2.000 speelminuten, gevolgd door Dylan Descheemaeker en Viktor Notebaert. Het goeie werk in de jeugdacademie heeft dus een verlengstuk in het A-elftal. 

DIT WEEKEND TOPTORNOOI OP KRC

2017-04-27

j.jpg

Komend weekend (zondag april-maandag 1 mei)volgt de apotheose van het seizoen voor de jeugd van KRC Harelbeke. Op zondag en maandag verwelkomen we niet minder dan 200 teams op het grote voetbaltornooi. Op maandag spelen de teams uit de categorieën U11-U15, op zondag komen de andere teams aan bod. Kom vrijblijvend eens langs om kennis te maken met het aankomende talent van paars-wit. Tegenstanders zijn niet enkel de teams uit de regio, maar ook kleppers als Club Brugge, SV Zulte-Waregem, AA Gent, Mouscron en Sporting Lokeren.

Tegelijk duimen we voor onze U 13, die op maandag 1 mei uitkomen in de halve finale van de Beker van België. Misschien kunnen zij na hu wedstrijd in Gullegem, met de scalp van tegenstander Seraing terug naar de tornooitent komen. En bijkomend : woensdag jongstleden hebben de U8 en de U9 zich geplaatst voor de provinciale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad. Forza KRC !

 

 

JEUGD KRC GENOMINEERD

2017-04-25

p.jpg

Zopas bericht gekregen van Double Pass, het consultancy bureau dat in opdracht van de voetbalbond de clubs en hun jeugdwerking doorlicht. Nadat we eerder al te horen kregen dat we de komende 3 seizoenen het interprovinciaal label en onze 4 sterren behouden (het hoogst haalbare), kreeg jeugdcoördinator Denis De Tand deze week het bericht dat KRC Harelbeke één van de 3 genomineerde clubs in Vlaanderen is om aanspraak te maken op de prijs van beste jeugdwerking ! Alleen al de nominatie en erkenning dat we top in Vlaanderen zijn, is een mooie bekroning voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ! De uiteindelijke verkiezing en uitslag wordt bekendgemaakt op een congres van Double Pass op 10 juni in Gent.

SCHLAGERFEEST KOMT ERAAN

2017-04-21

schlager.jpeg

Het grote Schlagerfeest van Harelbeke komt eraan. Op vrijdag 26 mei zal CC het Spoor in vuur en vlam staan voor de komst van een resem toppers uit de schlagerwereld. Gene Thomas, Bart Kaëll, Yves Segers, Luc Steeno en als afsluiter Willy Sommers gaan er opnieuw een onvergetelijke avond van maken. Het Spoor is de ideale lokatie om er een kolkende arena van te maken. Aarzel niet om een onvergetelijke avond te beleven tijdens het verlengde weekend  van Hemelvaart, en bestel nu op kaarten via 0486-16 71 20, of ga gewoon naar Kopie Harelbeke en koop er meteen jullie tickets. Vergeet niet : zoals de vorige jaren is de opbrengst voor de clubwerking van KRC Harelbeke, en in het bijzonder voor de opleiding van de jeugd.

KOM MOAR OF !

2017-03-02

iz.jpg

De competitie gaat een beslissende fase in. Een mooi moment om de grote KRC-familie nog eens samen te brengen. Dat gebeurt op zondag 19 maart, voor en tijdens de wedstrijd tegen Izegem. Terwijl verschillende jeugdteams het beste van zichzelf geven op het hoofdveld, is er een menu aan democratische prijs (15 euro) te smullen. Tijdens de rust wordt opnieuw een foto genomen van de 400 leden van KRC. En natuurlijk is er de mooie derby tegen Izegem, ofte het toekomstige Mandel United. Kom moar of ! Laat het stadion nog eens ouderwets bruisen van enthousiasme.

STAGE IN PAASVAKANTIE

2017-02-21

paas.jpg

Voor het vijfde jaar op rij is er een Paasstage op KRC Harelbeke. Van 3 tot en met 7 april kunnen voetballers van U6 t.e.m. U13 terecht in de groepjes van het team enthousiaste trainers. Ver weg van PC, tablet of gameconsole kunnen ze in die 5 dagen voetballen en spelen naar hartelust. De prijs voor die 5 dagen is 100 euro. Inschrijven via jeugdsecretariaat@krc-harelbeke.be. Overschrijven kan op rekeningnummer KBC BE 17 7380345998 21 KREDBEBB. Meer info vindt u op de flyer.

4 STERREN VOOR KRC

2016-12-23

ster.jpg

De jeugdopleiding van de Ratten speelt ook de komende jaren interprovinciaal voetbal. De KBVB deed einde augustus een audit van het werk dat er dagelijks geleverd wordt door bestuur en trainers, en stelde vast dat de opleiding van erg hoge kwaliteit is. De erkenning geldt tot het seizoen 2019-2020. De voorbereiding van de audit werd fantastisch gedaan door onze TVJO Denis De Tand, die in een jaar tijd de jeugdopleiding verder uitbouwde, met de onmisbare steun van kind aan huis Frederique Mahieu.Proficiat aan beiden ! Dikke merci ook voor de vele trainers, vrijwilligers, geëngageerde ouders en niet in het minst de bestuurslui die het belang van de jeugdacademie dik onderstrepen. One team !

KRC WINT BLUE ARMY CUP

2016-12-23

xander.jpg

Jong Harelbeke, samengesteld uit U15-U16-U17, won woensdag de sterk bezette Blue Army Cup op de terreinen rond het Jan Breydelstadion in Brugge. In een kletsnatte finale hield het team , gecoacht door Kevin Vandecasteele en Denis De Tand, FC Knokke achter zich. Op de prijsuitreiking greep Xander Vanroosbeke (U17) nog eens de beker van beste speler mee. Een mooie bekroning voor de jeugdacademie ! 

NACHT VAN DE SUPPORTER

2016-12-07

pet4.jpg

We sluiten het voetbaljaar 2016 in stijl af ! Na de wedstrijd tegen leider Petegem (waarvoor er een VIP-menu is)  organiseert de club een grandioze afterparty om alle supporters te bedanken voor de steun in het afgelopen jaar. In de kantines is er een gratis feestje op vertoon van een geldig ingangsbewijs voor de wedstrijd.

Verwacht je maar een een speciale sound- en lichtshow, en muziek van o.m. DJ Michiel Cnudde (Hype-O-Dream, Flashback stage). Wees erbij !

VIP-MENU PETEGEM

2016-12-07

pet.jpg
pet.jpg

De wedstrijd tegen Sparta Petegem op zaterdagavond zal een spetterende bedoening zijn. Het begint met een heerlijk VIP-menu waarmee u de avond leuk kan beginnen. Reserveer nu uw plaatsen ! Meer info op de folder hierbij

KAARTING OP VRIJDAG 9/12

2016-12-02

kaarting.jpg

Op vrijdag 9 december is er de jaarlijkse Clubkaarting. Vanaf 16 uur kan iedereen terecht in de VIP-ruimte van het Forestiersstadion om "een boompje te leggen" met vrienden. De kaarting gebeurt deze keer voor frietjes, geschonken door onze trouwe sponsor Agristo. Per kaarttafel zijn er 2 zakken frietjes van 1 kgr.

KERSTSTAGE KRC VOOR U6-U13

2016-11-22

stage2.jpg

Nog geen plannen voor de Kerstvakantie ? Dan is de kerststage van KRC zeker iets waaraan je moet deelnemen. De stage richt zich tot voetballertjes t.e.m. U13. Vier dagen lang (27/12 - 30/12) kunnen ze in een leuke sfeer hun voetbalskills verbeteren. Wie er bij was de vorige jaren, weet dat dit een toffe stage is ! Inschrijven kan voor 15 december door een mailtje naar jeugdsecretariaat@krc-harelbeke.be. Kostprijs van de stage is 90 euro.

VIP VOOR ONZE SUPPORTERS

2016-11-22

snie3.jpg

Dit weekend spelen de Ratjes een wedstrijd op zaterdagavond. Sint-Niklaas ontvangen we om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om vooraf te genieten van onze supportersmaaltijd. Voor 25 euro kan je in het VIP-restaurant genieten van stoofvlees met frietjes. Een leuke avond is jouw deel, en hopelijk prijken we om 21.15 uur met drie extra punten in deze belangrijke wedstrijd. Inscrhijven via chrisvanlanduyt@outlook.com of 0486-16 71 20.

RUILBEURS STICKERS OP 25/11

2016-11-16

stt.jpg

De verdeling van stickers van onze jeugdopleiding is al enkele weken goed op dreef. Veel spelertjes hebben door de hulp van familie en vrienden al een goed gevuld boek, maar missen altijd nog wel een clubgenoot bij één of andere leeftijd. Om de verzamelaars te helpen, is er op vrijdag 25 november tussen 18 en 21 uur een ruilbeurs in de jeugdkantine. Breng die dubbele stickers en jouw boek mee, en wie weet vind je daar nog die ene foto die je nog niet had. Iedereen welkom !

DAAR IS HET...

2016-11-01

stadion3.jpg

Het heeft even geduurd, want allerlei rompslomp belemmerde de uitvoering, maar eindelijk is het zo ver : volgende week starten de werken voor de bouw van nieuwe kleedkamers. Links van de tribune waar de jeugdkantine in huist, komt een blok met 4 kleedkamers voor teams en 2 kleedkamers voor scheidsrechters. Het complex wordt met de tribune verbonden door een passerelle. Eens deze werken voorbij zijn, krijgen de bestaande kleedkamers een opknapbeurt.

plan.jpg

DRIE DAGEN LANG MOSSELEN

2016-10-31

mosselen.jpg

Het verlengde weekend van Wapenstilstand (11-12-13 november) organiseert KRC Harelbeke in het VIP-restaurant een mosselfestijn. Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag kan je er Zeeuwse mosselen à volonté eten, of kiezen voor een vlees- of visschotel, steeds met frietjes. Reserveer nu al uw plaatsje via Chris Van Landuyt, 0486 / 16 71 20 (correct nummer) of chrisvanlanduyt@outlook.com.

UPDATE: Zondag 13/11 is volledig volzet! 

VOETBALQUIZ 18/11

2016-10-13

krcharelbekequiz2016web.jpg

Op vrijdag 18/11/2016 organiseren we weer een spetterende en superspannende VOETBALQUIZ ten voordele van de jeugd. Per ploeg zijn er 5 deelnemers. Inschrijven voor 11/11/2016! €20 per deelnemende ploeg. 

VOETBALSCHOOL NEEMT VLIEGENDE START

2016-10-05

  • foot4evryone.jpg

Foot 4 Everyone is de naam van de voetbalschool waarmee KRC Harelbeke dit jaar opieuw veel voetballertjes de skills van het spelletje wil aanleren. Dat het een succes is, is al lang duidelijk voor wie op maandagavond aan de sportvelden passeert. Niet minder dan 60 jongens en meisjes amuseren zich rot onder de begeleiding van 10 gemotiveerde trainers. Leuk om zien !

UITVERKOOP @ FANSHOP

2016-10-06

img20160807190353.jpg

Nu uitverkoop van alle kledij zonder logo (kleine maten)!

Kom langs tijdens onze aangepaste openingsuren:

maandag: van 17.30 u. tot 19 u.
dinsdag: gesloten
woensdag: van 18.15 u. tot 19.30 u. 
donderdag van 17.30 u. tot 19 u.
vrijdag: gesloten
op afspraak via 0492/86.11.69 of 0497/81.22.36

 

FOTOREPORTAGE KRC - OLSA BRAKEL ONLINE

2016-09-16

camera.png

De fotoreportage van de wedstrijd KRC Harelbeke - K Olsa Brakel staat online! Deze vind je zoals steeds terug onder MEDIA -> FOTOREPORTAGE. 

TECHNIEKSCHOOL VOOR U6 TEM U13

2016-09-12

krcacademy.PNG

Volgende week maandag start opnieuw de techniekschool. Foot 4 Everyone is voor alle voetballertjes tussen 5 en 13 jaar, aangesloten bij eender welke club of gewoon nog niet aangesloten. In 11 sessies krijgen de jonge voetballers de skills aangeleerd van KRC-coryfeeën als Florin Frunza en Frank Kesteloot, die de hulp krijgen van enkele jonge onderlegde trainers. De nadruk ligt op techniek en fun. Aarzel niet en schrijf nog deze week in !

Inschrijven kan via mail naar jeugdsecretariaat@krc-harelbeke.be met vermelding van naam en geboortedatum samen met een overschrijving op het rekeningnummer BE64 7380 1763 7652 met vermelding van naam. 

EERSTE CLUB BBQ WAS EEN SUCCES - BEDANK!

2016-09-05

Zaterdag vond in jeugdcentrum TSAS de eerste editie plaats van de KRC-clubbarbecue. Meer dan 300 spelers, ouders en supporters daagden op en spekten op die manier de clubkas voor de jeugdopleiding. Voor de spelertjes van de onderbouw was het dan nog eens de apotheose op een meer dan geslaagde teambuildingsdag. Dikke merci aan alle aanwezigen, en vooral ook aan de ouders die de handen uit de mouwen hebben gestoken !