openingsfeest  17-18

Beste spelers, beste ouders, beste supporters!

Naar goede traditie is er ook dit jaar een openingsmoment om het seizoen van KRC HARELBEKE plechtig op gang te trekken!

Op maandagavond 14 augustus is er het openingsfeest.
Alle spelers die hun lidgeld betaald hebben, kunnen tussen 15.30 en 18.00 uur hun uitrusting ophalen. Plaats daarvoor is het A-veld (inkom via de doorgang onder de jeugdkantine). Erg belangrijk: probeer op dit ogenblik de uitrusting op te halen. Anders zorgt dit voor extra werk en druk op de vrijwilligers van onze club in de weken nadien.

Tegelijk is er een feestdorpje waarvoor de trainers, begeleiders en spelers instaan. Jullie trainer brengt jullie hiervan nog op de hoogte. Op de Plaza KRC gaan er een zestal eet- en drankstandjes staan: de ideale lokatie om na de vakantie bij te praten en te klinken op het komende seizoen.

Op het podium is er een voorstelling van alle teams (vanaf 18u). Het zou daarom erg leuk zijn als zoveel mogelijk spelers aanwezig zijn! De spelers van de eerste ploeg en het voltallige bestuur tekenen eveneens present voor hun officiele ploegvoorstelling (vanaf 19u30).

Daags nadien, op dinsdag 15 augustus (Hemelvaart), spelen alle jeugdteams een wedstrijd. Het programma volgt nog. De Plaza KRC blijft al die tijd staan, met het gezellige openluchtterras. Als afsluiter van de dag speelt het eerste elftal om 17 uur een wedstrijd tegen Zedelgem. De inkom is gratis. Ingang opnieuw via de tribune aan de jeugdkantine.

We hopen jullie in grote getale te ontmoeten!

Voor wie nog op reis gaat: veel plezier! Voor wie al geweest is of voor de thuisblijvers: geniet van de zon en de start van de trainingen !

Tot later,

Jeugdcel KRC Harelbeke