Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De KRC Clubdag: jij komt toch ook ?

De KRC Clubdag: jij komt toch ook ?

24 september 2019 19:45


Heerlijk smullen van heerlijke vol-au-vent met frietjes, terwijl er van elk jeugdteam een groepsfoto getrokken wordt? Schrijf jou dan snel in voor de KRC Clubdag!

Één keer per jaar brengen we alle spelers van onze jeugdopleiding samen om ploegfoto’s te nemen om deze nadien te verdelen via site en social media. Vorig jaar zagen we in elk geval dat dit goed gesmaakt werd, want in de dagen en weken nadien zagen we jongens met trots de foto van hun team instellen als profielfoto op hun social media-accounts.

Dit jaar gaan we dit opnieuw doen tijdens onze clubdag. We nodigen je daarom uit om op zondag 6 oktober aan te schuiven voor een lekkere en budgetvriendelijke maaltijd op het Forestierstadion. Onze eerste ploeg speelt om 15 uur tegen Sint-Niklaas (het inkomticket is in de prijs voor de maaltijd inbegrepen) en voordien spelen onze jongsten nog enkele partijtjes op het eerste veld.

Trainer Nick staat opnieuw aan de potten om met hulp van enkele bestuurslui de vol-au-vent met frietjes klaar te maken. We houden de prijs democratisch: 10 euro voor een jeugdspeler en 15 euro voor ouders, familie en vrienden.

Laat ons opnieuw het Forestierstadion vullen zoals vorig jaar, toen we meer dan 500 eters hadden.

Inschrijven doe je via secretariaat@krc-harelbeke.be. Twijfel niet en doe het meteen! En meld ook bij welk team je zit (zo kunnen we zorgen dat alle teams samen aan tafel zitten).
Na inschrijving via mail kan je jouw kaarten gewoon afhalen in de jeugdkantine. 

Samen maken we er een topdag van! 
Tot op 6 oktober! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!