Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbal Vlaanderen legt competitie stil (maar laat jeugd verder voetballen)

Voetbal Vlaanderen legt competitie stil (maar laat jeugd verder voetballen)

14 oktober 2020 9:45


Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.

In een zitting van 13 oktober werd er na lang beraad beslist, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

  • Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.
  • Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven.

 

Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en/of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving blijven aanbieden.

Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze moeilijke tijden al het nodige te doen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan. Voor toekomstige aanpassingen in de ene of de andere richting zal het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nieuwe besluiten nemen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!