Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

KRC Harelbeke start met extra team in 4e provenciale

KRC Harelbeke start met extra team in 4e provenciale

3 januari 2021 20:00


KRC Harelbeke start komend seizoen in 4de provinciale met een nieuw team.
Gisteren werden de overeenkomsten met een nieuwe trainer én nieuwe hoofdsponsor beklonken.

Waarom een nieuw team in 4e provenciale?

KRC heeft de beste cijfers qua doorstroming in de regio. Toch is het niet voor iedereen gegeven om de stap te zetten. Tegelijk zijn veel jongens na hun jeugdopleiding nog niet klaar om mee te draaien in een eerste elftal. Ons nieuw team wordt een verlengstuk van onze jeugdopleiding en biedt een waaier van mogelijkheden aan onze postformatie.
Speerpunt blijft ons team in 2de amateur, met onze beloften als de wissel op de toekomst.
 
Trainer wordt Jery Gardyn. Door zijn ruime ervaring (Deerlijk, Racing Waregem) is hij de geknipte gast om dit team vorm te geven. Nick Bonte zal onder de vleugels van TVJO Yves coördinator worden van het nieuwe team, de beloften en U19. Vincent Hoste wordt coach van de beloften.
 
In deze coronatijden is dit een investering. Maar we zijn blij dat er een sterke hoofdsponsor is die dit mee mogelijk maakt.
Freddy Callens keert terug naar de heimat.
"Iedereen weet dat mijn hart klopt voor het jeugdvoetbal. En iedereen weet ook dat ik even bij KRC weg ben geweest. Maar in deze coronatijd denk je al eens na over enkele zaken. En eerlijk gezegd: ik miste het voetbal erg hard. Met KRC zijn enkele zaken uitgepraat. Ze kunnen opnieuw op mij rekenen, als sponsor. Ik keer niet meer terug voor een andere functie. Ik zie dat op bestuursvlak de club erg goed werk levert. Ik wil vooral dit nieuw initiatief te steunen. We gaan hier iets mooi van maken!"
 
 
Wie deel wil uitmaken van dit nieuwe team (waar al een brede kern voor is)
kan een mail sturen naar secretariaat@krc-harelbeke.be.
De coaches nemen dan contact met je op.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!