Welkom bij de KRC jeugd ! - officiële website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Welkom bij de KRC jeugd !

Welkom bij de KRC jeugd !

KRC Harelbeke versterkt de werking van de club

6 december 8:00  KRC Harelbeke heeft een overeenkomst bereikt met Kurt Delaere om vanaf 1 januari de nieuwe hoofdcoach te worden van de Ratjes. Huidig hoofdtrainer Bruno Derveaux zal de nieuwe coördinator worden van het dagelijks bestuur, om op die manier de club verder te structureren.meer »

892x gelezen

Group Daenens neemt stevige participatie in KRC Harelbeke

1 november 10:15  KRC Harelbeke en de Group Daenens hebben zopas een akkoord bereikt voor een langdurig partnerschap. Nico Daenens wordt bij de Ratjes de nieuwe voorzitter, en wil de club niet enkel sportief uitbouwen, maar ook de sociale werking verder versterken. “Ik ben vereerd om deze rol te mogen opnemen, en blij met het vertrouwen dat ik kreeg van de huidige beheerraad. We gaan KRC Harelbeke nog meer de plek geven die het verdient”, vertelt Nico.meer »

4235x gelezen

The road to Brussels - alle info

29 september 12:00  De hel van Sclessin: dat is het toneel waar we de 1/16de finale van de Croky Cup gaan betwisten. Helaas kunnen we dat niet in eigen huis doen. De verlichting van het Forestiersstadion heeft niet de lichtsterkte die vereist is. En aanpassen mag niet meer (zo deden we het voor de wedstrijden in het verleden tegen Sint-Truiden en KV Kortrijk), want alles moest deze zomer al gekeurd zijn.meer »

3532x gelezen

Nieuwe schouders voor het paars-witte verhaal

25 augustus 9:15  We mogen enkele nieuwe sponsors verwelkomen in onze club. Ondernemers die hun schouders willen zetten onder de werking van zowel A-ploeg als jeugd bij KRC Harelbeke. We stellen ze kort even aan je voor.meer »

2200x gelezen

Gratis abonnement voor alle inwoners van Harelbeke en buurgemeenten

9 juni 9:00  Het abonnement van uw voetbalclub wordt duurder. Veel voetbalclubs passen hun prijzen aan aan de stijgende inflatie, zo blijkt ook uit een rondvraag van DPG Mediameer »

3190x gelezen

JEUGDCUP NIEUWSBLAD PU08: KRC Harelbeke - FC Gullegem 13-12

16 mei 12:00  Proficiat ratjes!

360x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!