Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Welkom bij de KRC jeugd !

Welkom bij de KRC jeugd !

KRC Initiatie dag (voor 4-5 jarigen)

7 april 21:30  Je bent nooit te jong om plezier te hebben! Heeft jouw zoon of dochtertje van 4 of 5 jaar zin om te voetballen? In een leuke, ongedwongen sfeer, onder de begeleiding van pedagogisch gevormde trainers? Kom dan gerust af op zaterdag 24 april, naar de initiatie dag voor 4- en 5-jarigen.meer »

961x gelezen

Talent days bij KRC

6 april 21:00  Klaar om een stap hoger te zetten in jouw voetbalcarrière? Of zin om even te proeven van de sfeer in onze toffe club? Kom naar onze Talent Days van KRC Harelbeke op 24 april en wie weet word jij wel één van onze nieuwste Ratjes! Schrijf snel in! ⚽⚽ Inschrijven via het formulier onder. Tot dan!🥰meer »

842x gelezen

Beslissing rond verdere verloop amateurvoetbal uitgesteld naar 25 januari

12 januari 16:00  Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.meer »

870x gelezen

KRC Harelbeke start met extra team in 4e provenciale

3 januari 20:00  KRC Harelbeke start komend seizoen in 4de provinciale met een nieuw team. Gisteren werden de overeenkomsten met een nieuwe trainer én nieuwe hoofdsponsor beklonken.meer »

1242x gelezen

KRC in Sport/Voetbalmagazine

3 januari 12:15  Sport/Voetbalmagazine kwam even luisteren bij KRC Harelbeke over hoe wij de toekomst zien. Lees hieronder het volledige artikelmeer »

957x gelezen

Prettige feesten !

28 december 22:45  KRC Harelbeke wenst jullie allen prettige feesten toe! Wij hopen jullie allen gezond & wel terug te zien in 2021 om er samen opnieuw tegenaan te gaan.

793x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!