G-Ratjes Nieuws - officiële website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Ratjes Nieuws

G-Ratjes Nieuws

The road to Brussels - alle info

29 september 12:00  De hel van Sclessin: dat is het toneel waar we de 1/16de finale van de Croky Cup gaan betwisten. Helaas kunnen we dat niet in eigen huis doen. De verlichting van het Forestiersstadion heeft niet de lichtsterkte die vereist is. En aanpassen mag niet meer (zo deden we het voor de wedstrijden in het verleden tegen Sint-Truiden en KV Kortrijk), want alles moest deze zomer al gekeurd zijn.meer »

1915x gelezen

Nieuwe schouders voor het paars-witte verhaal

25 augustus 9:15  We mogen enkele nieuwe sponsors verwelkomen in onze club. Ondernemers die hun schouders willen zetten onder de werking van zowel A-ploeg als jeugd bij KRC Harelbeke. We stellen ze kort even aan je voor.meer »

1788x gelezen

Een bezoek aan Forestier in de competitie

24 augustus 10:30  De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen spelen we op woensdag 30 augustus in en tegen KM Torhout. Een verplaatsing die ons vorig seizoen geen enkel punt heeft opgeleverd. Dame Fortuna was ons tegen het team van ex-coach Didier Degomme niet goed gezind. Hopelijk is het dit jaar anders!meer »

1120x gelezen

De blik van Bruno ...

24 augustus 10:15  Als sportief manager heb ik de voorbije maanden mooie dingen gezien.  Hoe mooi is het niet om vast te stellen welke emotie KRC Harelbeke nog teweeg brengt.meer »

1873x gelezen

Oefenprogramma '23-'24

28 juni 12:00  Na een eerdere oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk spelen onze ratten komende zaterdag ook nog een oefenpot tegen KV Oostende. Daarna genieten de spelers van wat rust, om dan halverwege Juli opnieuw op te starten. De voorbereiding gaat traditiegetrouw samen met heel wat oefenwedstrijden (voor zowel A als jongeren). Hieronder een overzicht van alle wedstrijden:meer »

2559x gelezen

Gratis abonnement voor alle inwoners van Harelbeke en buurgemeenten

9 juni 9:00  Het abonnement van uw voetbalclub wordt duurder. Veel voetbalclubs passen hun prijzen aan aan de stijgende inflatie, zo blijkt ook uit een rondvraag van DPG Mediameer »

2968x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!