Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Ratjes Nieuws

G-Ratjes Nieuws

Covid Safe Ticket en mondmasker

18 november 19:15  Het overlegcomité besliste afgelopen woensdag dat bezoekers van sportwedstrijden moeten beschikken over een geldig Covid Safe Ticket EN een mondmasker moeten dragen. meer »

257x gelezen

Clubdag KRC

15 november 18:15  Zondag 14/11 beleefden we een mooie clubdag op KRC. Voor de wedstrijd van de A-ploeg konden de talrijk opgekomen supporters, ouders en spelers genieten van een heerlijke supportersmaaltijd. meer »

139x gelezen

KRC Initiatie dag (voor 4-5 jarigen)

7 april 21:30  Je bent nooit te jong om plezier te hebben! Heeft jouw zoon of dochtertje van 4 of 5 jaar zin om te voetballen? In een leuke, ongedwongen sfeer, onder de begeleiding van pedagogisch gevormde trainers? Kom dan gerust af op zaterdag 24 april, naar de initiatie dag voor 4- en 5-jarigen.meer »

1099x gelezen

Talent days bij KRC

6 april 21:00  Klaar om een stap hoger te zetten in jouw voetbalcarrière? Of zin om even te proeven van de sfeer in onze toffe club? Kom naar onze Talent Days van KRC Harelbeke op 24 april en wie weet word jij wel één van onze nieuwste Ratjes! Schrijf snel in! ⚽⚽ Inschrijven via het formulier onder. Tot dan!🥰meer »

993x gelezen

Beslissing rond verdere verloop amateurvoetbal uitgesteld naar 25 januari

12 januari 16:00  Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.meer »

972x gelezen

KRC Harelbeke start met extra team in 4e provenciale

3 januari 20:00  KRC Harelbeke start komend seizoen in 4de provinciale met een nieuw team. Gisteren werden de overeenkomsten met een nieuwe trainer én nieuwe hoofdsponsor beklonken.meer »

1512x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!