Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Ratjes KRC Harelbeke

G-Ratjes KRC Harelbeke

10.jpg


Iedere sporter vanaf de leeftijd van 8 jaar met een mentale beperking of met een normale begaafdheid maar met een aandacht- of gedragsstoornis is van harte welkom bij de G-ratjes van KRC Harelbeke. Er wordt ook aandacht besteed aan sporters met een visuele of auditieve beperking.

Er zijn lange wachtlijsten bij andere G-ploegen. Daarom zijn niet enkel Harelbeekse sporters welkom, maar ook kinderen die in hun eigen stad of gemeente niet bij een voetbalclub terechtkunnen!

FILOSOFIE
De werking richt zich vooral op het spelplezier. Bij de G-ratjes van Harelbeke mogen jongeren fouten maken en wedstrijden verliezen. Het gaat erom dat ze moeten willen winnen, maar het niet erg vinden om ook te verliezen. Ze moeten zich vooral amuseren!

TRAININGEN
Er wordt getraind op woensdag van 18u tot 19u15.

TEAMS
De groepen worden onderverdeeld volgens leeftijd of volgens voetbalcapaciteiten :

  • 8 tot 11 jaar : kids-team
  • 12 tot 15 jaar : teens-team
  • 16+ : (jong-)volwassenen-team


BEGELEIDING
Per leeftijdsgroep worden minimaal 2 trainers/begeleiders voorzien. Deze omkadering is heel belangrijk om tot een optimale begeleiding te komen van elke sporter.
Dit team van begeleiders wordt met zorg samengesteld en hebben een achtergrond in de voetbalwereld of in de sociale sector.

COMPETITIE & WEDSTRIJDEN
Het eerste seizoen 2018-2019 was vooral gebaseerd in het bouwen van een stevige basis. De groep was zeer divers, met een leeftijdsbereik tussen 8 jaar en 22 jaar.
Het tweede seizoen, startend vanaf augustus 2019, zal gekenmerkt worden door het in competitie treden van onze Teens-ploeg. De verdere uitbouw van alle 3 de ploegen staat prioritair bestempeld.

MEER INFO
Tom Windels - 0493/196874 - tom.windels@telenet.bewebsite Voetbal Vlaanderen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!