Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Ratten oefenen tegen de buren van KV Kortrijk

8 juni 18:30  Dinsdag 22/06/2021 spelen onze ratten tegen de buren van KV Kortrijk. De wedstrijd staat gepland om 19h00. Omwille van de nog steeds geldende coronamaatregelen worden er slechts 400 toeschouwers toegelaten in het stadion. Registratie van het coronaformulier is enkel bedoeld voor corona doeleinden! Hiermee koop je GEEN toegansticket! Tickets dienen gekocht te worden in de hieronder vermelde verkooppunten. meer »

866x gelezen

Definitieve reeksindeling seizoen 2021-2022

26 mei 10:45  Voetbal Vlaanderen maakte vorige week aan de clubs een voorstel over wat betreft de indeling van de reeksen tweede nationale. KRC Harelbeke werd opgenomen in de A-reeks. Indien de clubs voor 23 mei geen bezwaar aantekenden zou het voorstel definitief worden. Vandaag werd bevestigd dat het voorstel door alle clubs werd goedgekeurd, dus de tegenstanders voor het komende seizoen zijn gekend!meer »

1276x gelezen

KRC Initiatie dag (voor 4-5 jarigen)

7 april 21:30  Je bent nooit te jong om plezier te hebben! Heeft jouw zoon of dochtertje van 4 of 5 jaar zin om te voetballen? In een leuke, ongedwongen sfeer, onder de begeleiding van pedagogisch gevormde trainers? Kom dan gerust af op zaterdag 24 april, naar de initiatie dag voor 4- en 5-jarigen.meer »

470x gelezen

Talent days bij KRC

6 april 21:00  Klaar om een stap hoger te zetten in jouw voetbalcarrière? Of zin om even te proeven van de sfeer in onze toffe club? Kom naar onze Talent Days van KRC Harelbeke op 24 april en wie weet word jij wel één van onze nieuwste Ratjes! Schrijf snel in! ⚽⚽ Inschrijven via het formulier onder. Tot dan!🥰meer »

424x gelezen

3 More years !

20 januari 14:15  We richten onze blik naar het komende seizoen. Tevreden door het geleverde werk, de aanpak en de 100% inzet voor de club en de ondersteuning van de clubvisie, is er een akkoord met onze T1 Bruno Derveaux en T2 Nick Bonte om met elkaar in zee te gaan voor de komende 3 jaar. meer »

532x gelezen

Beslissing rond verdere verloop amateurvoetbal uitgesteld naar 25 januari

12 januari 16:00  Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.meer »

499x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!