Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

KRC Initiatie dag (voor 4-5 jarigen)

7 april 21:30  Je bent nooit te jong om plezier te hebben! Heeft jouw zoon of dochtertje van 4 of 5 jaar zin om te voetballen? In een leuke, ongedwongen sfeer, onder de begeleiding van pedagogisch gevormde trainers? Kom dan gerust af op zaterdag 24 april, naar de initiatie dag voor 4- en 5-jarigen.meer »

53x gelezen

Talent days bij KRC

6 april 21:00  Klaar om een stap hoger te zetten in jouw voetbalcarrière? Of zin om even te proeven van de sfeer in onze toffe club? Kom naar onze Talent Days van KRC Harelbeke op 24 april en wie weet word jij wel één van onze nieuwste Ratjes! Schrijf snel in! ⚽⚽ Inschrijven via het formulier onder. Tot dan!🥰meer »

78x gelezen

3 More years !

20 januari 14:15  We richten onze blik naar het komende seizoen. Tevreden door het geleverde werk, de aanpak en de 100% inzet voor de club en de ondersteuning van de clubvisie, is er een akkoord met onze T1 Bruno Derveaux en T2 Nick Bonte om met elkaar in zee te gaan voor de komende 3 jaar. meer »

333x gelezen

Beslissing rond verdere verloop amateurvoetbal uitgesteld naar 25 januari

12 januari 16:00  Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.meer »

220x gelezen

KRC Harelbeke start met extra team in 4e provenciale

3 januari 20:00  KRC Harelbeke start komend seizoen in 4de provinciale met een nieuw team. Gisteren werden de overeenkomsten met een nieuwe trainer én nieuwe hoofdsponsor beklonken.meer »

435x gelezen

KRC in Sport/Voetbalmagazine

3 januari 12:15  Sport/Voetbalmagazine kwam even luisteren bij KRC Harelbeke over hoe wij de toekomst zien. Lees hieronder het volledige artikelmeer »

293x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!