Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Werking

Werking


TVJO

De jeugd van KRC Harelbeke staat onder leiding van TVJO Yves Vantieghem.

Yves heeft een ruime ervaring in het voetbal. Hij stond meer dan twee decennia aan het hoofd van de jeugdopleiding van Zwevegem Sport. Hij bracht deze club van gewestelijk naar interprovinciaal voetbal. Sinds geruime tijd is Yves ook assistent-trainer van de beloften van Zulte Waregem. Yves heeft een overeenkomst bij RC Harelbeke tot einde 2021.

Contact: 0476 / 93 25 04 - yves.vantieghem@telenet.be


Jeugdcel
Binnen de clubwerking is er een jeugdcel die de organisatie van de jeugdopleiding voor zijn rekening neemt. Deze jeugdcel komt om de twee weken samen. Organisatie van evenementen, budget, materiaal, kledij en tal van andere praktische zaken worden door hen geregeld.

Leden zijn: Bart Deschepper, Frederique Mahieu, Dominique Loosveldt, Jan Feys en Wim Vandeputte. TVJO Yves Vantieghem maakt hier deel van uit. Hij rapporteert en bespreekt ook steeds de gang van zaken op sportief vlak.


Sportieve cel

Op sportief vlak heeft de TVJO een uitgebreide sportievel cel, waar de dagdagelijkse werking op sportief vlak wordt besproken. Trainingsdagen, samenstellen van selecties, uitstippelen van de aanpak, scouting edm : dit zijn allemaal elementen die op die sportieve cel worden besproken. De cel bestaat uit een groep van 8 personen en trainers die allemaal een ruime ervaring hebben.

Leden zijn: Bart Vandoorn, Frank Kesteloot, Davy Vercruysse, Yves Vantieghem (TVJO), Frederique Mahieu, Jan Feys en Nick Bonte

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!