Nieuws - officiële website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

KRC Harelbeke versterkt de werking van de club

6 december 8:00  KRC Harelbeke heeft een overeenkomst bereikt met Kurt Delaere om vanaf 1 januari de nieuwe hoofdcoach te worden van de Ratjes. Huidig hoofdtrainer Bruno Derveaux zal de nieuwe coördinator worden van het dagelijks bestuur, om op die manier de club verder te structureren.meer »

894x gelezen

Group Daenens neemt stevige participatie in KRC Harelbeke

1 november 10:15  KRC Harelbeke en de Group Daenens hebben zopas een akkoord bereikt voor een langdurig partnerschap. Nico Daenens wordt bij de Ratjes de nieuwe voorzitter, en wil de club niet enkel sportief uitbouwen, maar ook de sociale werking verder versterken. “Ik ben vereerd om deze rol te mogen opnemen, en blij met het vertrouwen dat ik kreeg van de huidige beheerraad. We gaan KRC Harelbeke nog meer de plek geven die het verdient”, vertelt Nico.meer »

4236x gelezen

The road to Brussels - alle info

29 september 12:00  De hel van Sclessin: dat is het toneel waar we de 1/16de finale van de Croky Cup gaan betwisten. Helaas kunnen we dat niet in eigen huis doen. De verlichting van het Forestiersstadion heeft niet de lichtsterkte die vereist is. En aanpassen mag niet meer (zo deden we het voor de wedstrijden in het verleden tegen Sint-Truiden en KV Kortrijk), want alles moest deze zomer al gekeurd zijn.meer »

3532x gelezen

Nieuwe schouders voor het paars-witte verhaal

25 augustus 9:15  We mogen enkele nieuwe sponsors verwelkomen in onze club. Ondernemers die hun schouders willen zetten onder de werking van zowel A-ploeg als jeugd bij KRC Harelbeke. We stellen ze kort even aan je voor.meer »

2200x gelezen

Een bezoek aan Forestier in de competitie

24 augustus 10:30  De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen spelen we op woensdag 30 augustus in en tegen KM Torhout. Een verplaatsing die ons vorig seizoen geen enkel punt heeft opgeleverd. Dame Fortuna was ons tegen het team van ex-coach Didier Degomme niet goed gezind. Hopelijk is het dit jaar anders!meer »

1364x gelezen

De blik van Bruno ...

24 augustus 10:15  Als sportief manager heb ik de voorbije maanden mooie dingen gezien.  Hoe mooi is het niet om vast te stellen welke emotie KRC Harelbeke nog teweeg brengt.meer »

2125x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!