Missie - officiƫle website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Missie

Missie


KRC Harelbeke streeft naar een goed uitgebouwde en uitgebalanceerde jeugdopleiding met een team van hoogwaardige, technische opgeleide medewerkers. Op die manier wordt de jeugdopleiding een belangrijke component binnen de club.
KRC Harelbeke heeft als club gekozen om een opleidingsclub te zijn en een referentieclub richting het doorontwikkelen van jonge spelers tot het niveau van onze A-ploeg in tweede amateur of onze ploeg in 4de provinciale. Het hoofddoel daarbij is iedere speler voldoende kansen geven zich te ontwikkelen als voetballer.

KRC is er zich van bewust dat het bereiken van het A-team slechts voor enkelen zal weggelegd zijn. We streven er dan ook naar om voetballers op te leiden die na hun KRC opleiding trots mogen terugkijken op de waarden en normen (STERK – Sociaal- teamspirit- enthousiasme – respect – kwaliteit) die ze destijds binnen onze club meekregen, en vooralsnog een sportieve toekomst hoopval tegemoet zien .

KRC neemt ook zijn sociaal-maatschappelijke rol op door het aanbieden van shadow teams op regionaal niveau en tevens ook het G voetbal en wandelvoetbal.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!