KRC en U - officiële website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

KRC en U

KRC en U


KRC Harelbeke neemt een belangrijke plaats in in de lokale samenleving. Het is een plek waar veel mensen elkaar treffen, meerdere keren per week. 600 leden, dat zijn naar schatting 1200 ouders. Of 2400 grootouders. Tel daarbij de fans, vrienden en familie: dan kom je al snel uit aan een geëngageerd publiek van enkele duizenden personen. Onze posts op social media halen telkens vlot bereikcijfers van +4.000 personen. En als club kunnen we u, als handelaar of ondernemer, met die mensen in contact brengen.

Niet enkel om uw zaak, winkel of product onder de aandacht te brengen. Ook indien u bvb. op zoek bent naar personeel (er is een “war for talent” in onze regio) kunnen we een meerwaarde bieden. Studies wijzen uit dat we via ons geëngageerd publiek van enkele duizenden personen, een doelgroep bereiken die soms tot 10 keer zo groot is.

Bovendien draagt het bij aan de doelstellingen van uw beleid of aanpak op vlak van Corporate Social Responsibility (CSR). Misschien een modewoord, maar het zegt iets over zelfstandigen en ondernemers die, naast het doel om winst te maken, ook rekening houden met sociale aspecten en werken aan een aangename samenleving.

Neem gerust een kijkje tussen de mogelijkheden en ontdek hoe wij elkaar kunnen helpen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!