Gratis abonnement inwoner Harelbeke of buurgemeente - officiële website

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gratis abonnement inwoner Harelbeke of buurgemeente

Gratis abonnement inwoner Harelbeke of buurgemeente

Bij KRC Harelbeke doen we er alles aan om onze trouwe supporters keer op keer een top-beleving te bezorgen bij thuiswedstrijden.
Dit seizoen gaan we echter nog een stapje verder: Elke inwoner van Harelbeke (of buurgemeente) kan het komende seizoen volledig gratis naar de thuiswedstrijden in de competitie van de Ratjes komen (competitiewedstrijden van A-kern en beloften!)
 

Het volstaat om voor 15 augustus via onderstaand formulier een aanvraag te doen. Op vertoon van je identiteitskaart kan je nadien jouw gratis abonnement afhalen op het secretariaat (iedere dinsdag tussen 18u en 20u). Omdat we veel supporters tellen die vlakbij wonen, is het aanbod ook geldig voor supporters uit alle directe buurgemeenten van Harelbeke. Dat zijn Kortrijk, Waregem, Ingelmunster, Kuurne, Lendelede, Oostrozebeke, Wielsbeke, Deerlijk, Heule en Zwevegem.


VIP: de KRC Club Lounge
De VIP-abonnementen kosten volgend jaar 300 euro. De ruimte wordt volledig vernieuwd en krijgt een andere look & feel. Enkel houders van dit abonnement zullen nog in de vernieuwde lounge binnen kunnen. Tijdens de rust en na de wedstrijd leggen we de leden van de KRC Club Lounge (want zo heet de nieuwe ruimte) in de watten. Foto’s van de vernieuwde lounge delen we later op onze social media. Wie een abonnement voor de KRC Club Lounge wil, kan een mailtje sturen naar secretariaat@krc-harelbeke.be


Vraag hier jouw gratis standaard abonnement aan

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!